KOM helpt mensen die het nodig hebben

KOM is een opleidingsinstituut dat mensen met lees- en leerproblemen helpt om een veiligheidscertificaat te halen. Niet VCA-B, maar het geadviseerde alternatief SWB. Anders dan bij VCA-B kan SWB op een eigen leerniveau en op eigen tempo gevolgd worden. KOM verzorgt de online cursus en het examen.

98% van onze cursisten slaagt!
SWB deelnemer, alternatief VCA pas
Lianne de Vos, trainer SWB, erkende vervanger voor VCA pas

Maak kennis met Lianne

KOM is opgericht door Lianne de Vos. Lianne heeft jaren gewerkt als re-integratieconsulent en jobcoach. Ze begeleidde met name mensen die praktijkonderwijs hebben gevolgd. Kenmerkend voor deze doelgroep is dat men handig is en vooral leert door te doen en te zien. Echter, soms is het nodig om theorie bij te spijkeren. Bijvoorbeeld om het veiligheidscertificaat VCA-B te halen. Voor mensen die moeite hebben met leren en lezen kan dat een drempel zijn om aan de slag te kunnen. Precies daarom heeft Lianne KOM opgezet.

Het zit in de aard van Lianne om anderen te helpen. Dat heeft ze altijd gedaan. Met haar positieve levenshouding en haar inlevingsvermogen stelt ze mensen die een steuntje in de rug nodig hebben op hun gemak. Ze geeft hen het zelfvertrouwen en de rust die nodig zijn om een doel te bereiken.

Wat is SWB?

SWB is het geadviseerde alternatief voor het VCA-B certificaat. KOM zorgt voor de ideale setting om de cursus on- of offline te volgen en het examen tot een goed einde te brengen.
Meer over SWB
Training SWB VCA certificaat behalen, mensen met een leerprobleem, VCA SWB halen

KOM in contact

Dankjewel! We hebben je bericht ontvangen
Oeps! Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier. Probeer het nog eens